loadingNunta la Magic Place

De ce MAGIC EVENTS ?

Ma bucur sa pun la dispozitia dumneavoastra experienta mea de 20 de ani si muna echipei mele, pentru a contribui la reusita uneia dintre cele mai frumoase zile din viata fiecarui cuplu la inceput de drum.

Puteti alege unul dintre meniurile propuse de noi sau putem crea impreuna meniul oricarui tip de petrecere prin serviciul Signature Events pe care Magic Place vi-l pune la dispozitie.

Am indraznit sa aducem elemente noi, sa ne jucam cu aromele si culorile in farfurie, sa pastram traditionalul si sa-l imbinam cu bucataria moderna, astfel incat sa satisfacem toate gusturile invitatiilor dumneavoastra.

bucatar

Situata intr-o oaza de verdeata, in parcul Moghioros, Magic Place va propune locatia ideala pentru sarbatorirea zilelor cele mai frumoase din viata dumneavoastra.
Va punem la dispozitie doua sali de evenimente impresionante (salon nunti), care pot gazdui orice eveniment intr-o atmosfera magica.

Sala Fashion - cu o suprafata de 550 mp si o capacitate de pana la 300 de persoane, uimeste prin eleganta si este pusa in evidenta de candelabrele de cristal, iar paleta de culori neutre complimenteaza cu usurinta orice schema coloristica pe care o alegeti sa o folositi in decorarea salii.

Sala Tiffany - cu o suprafata de 300 mp, si cu o capacitate de pana la 130 persoane, decorata in stil boem elegant, cu elemente ce ne readuc in memorie stilul anilor '60 si accente din filmul Breakfast at Tiffany's este ideala pentru petreceri pe care sa vi le amintiti tot restul vietii.

Din partea noastra aveti: parcare subterana, camera miresei, lumini ambientale, opis auriu cu catifea rosie, suport lumanare, tortul miresei (Cofetaria Claus), degustare meniu, degustare tort, aranjamente sala - salon de nunti (fete de masa in multe variante de culori si materiale, huse scaune asortate), aranjament floral mese invitati, aranjament floral masa prezidiu, meniuri masa, suport numar masa.
Indiferent daca va doriti un eveniment somptuos sau unul intim, acesta va fi dus catre perfectiune cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.


Magic Place va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul tau, completeaza formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Simplu si rapid!

Partneri

Date contact Magic Place Events - Iolanda Ghica (Marketing Manager)


  • Str. Drumul Taberei nr. 115 , sector 6, Bucuresti, langa parcul Moghioros.
  • 0733.912005
  • office@magic-place.ro

Ne gasiti aici